Regisztráció

Webes áruházunkban a magyarországi adószámmal rendelkező üzleti partnerek (gazdasági társaságok és vállalkozási tevékenységet folytató magánszemélyek) regisztrációját tudjuk fogadni. A regisztrációt követően üzletkötő kollégáink – pár napon belül - felveszik önnel a kapcsolatot a szerződés feltételeinek egyeztetése céljából.
Webes áruházunk használatához felhasználói névre és jelszóra van szüksége.

Felhasználónév

A jelszót kollégáink a regisztráció jóváhagyásakor generálnak, melyet Önnek az első belépés után meg kell változtatnia.Regisztráció után kollégáink telefonon felkeresik Önt. A rendelés visszaigazolását az e-mail címére küldjük. Ha a hírlevelünkre is feliratkozik, elsőként értesülhet a heti és havi akciókról, újdonságokról.

Kapcsolat
A megadott címre küldjük a számlát. Szállítási címeket a regisztráció után rögzíthet.

Cég / Vállalkozó adatai
A megadott címre küldjük az árut. Amennyiben a szállítási cím megegyezik a számlázási címmel, a jelölőt állítsa zöldre!

Szállítási cím
A regisztráció véglegesítése előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az Általán Szerződési Feltételeket!

Általános Szerződési Feltétek

Árak

A WEB-áruházban megjelenő árak (szabályos bejelentkezést követően!) a Kereskedelmi szerződésünkben rögzített kedvezményeket már tartalmazó, mindenkor érvényes árak. 

Bejelentkezés nélkül(!) történő termék-keresés eredményeként látható árak a NEM-szerződött partnereink részére biztosított (Kp.-s)  árak.

Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a portálon, úgy az áru elküldése előtt egyeztetésre kerül sor telefonon vagy e-mailben. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek!


Megrendelés

A Megrendelő részéről elektronikus formában történik jelen WEB-áruházon (vállalalati portálon) keresztül.

Amennyiben WEB áruházunk bármely ok miatt nem képes a rendelések fogadására, a megrendelést e-mailben, elektronikus feldolgozásra alkalmas (excel vagy elválasztott szöveges fájl) formátumban fogadjuk milekft@mile-kft.hu címen, ennek elérhetetlensége esetén faxon, a 06 1 431-9817 számon.

Megrendelések feladása a Mile Kft. (Szállító) WEB-áruházán keresztül Szerződött Partnereink (Megrendelő) számára:

A megrendelés feladása előtt regisztrációra van szükség, ahol a szállítási-, számlázási- és a MILE-NET belépési adatok pontos rögzítése megtörténik.
    A megrendelés, a Kosár-főmenüpontot használva (a kosár tartalmát és a szállítási címet utoljára átellenőrizve!) a Vásárlási és fizetési feltételek alatt az Elfogadom- kipipálását követően a Megrendelem-re történő kattintásra kerül elküldésre.

Fizetési feltételek

  • a Szerződésben rögzített fizetési határidőig történő banki átutalással a CITIBANK 10800007-10000000-11591019 számú bankszámlánkra
  • előre átutalással a CITIBANK 10800007-10000000-11591019 számú bankszámlánkra 
  • készpénzzel kiszállítás vagy az üzletben történő átvétel esetén
  • utánvéttel a szállítmány átvételekor
  • készpénzes számla alapján készpénzzel a szállítmány átvételekor


Szállítási feltételek

A Megrendelőnek lehetősége van 

Személyesen átvenni a megrendelt terméket telephelyünkön: 

   1104 Budapest, Mádi utca 52.

    illetve a további lehetőségek állnak rendelkezésére:

Kiszállítás

Kedves Partnereink részére a díjmentes kiszállítás az egész ország területén igénybe vehető, amennyiben a számla végösszege meghaladja a nettó 20.000,- Ft-ot.  Ezen értékhatár alatti rendelések esetén  2.500,-Ft + ÁFA szállítási díjat számolunk fel, melyet a számlán tüntetünk fel.

Hulladékkezelési díj

A 197/2014. (VIII. 1.) Kormányrendelet alapján egyes termékeink után hulladékkezelési díjat köteles megfizetni, melyet a számlán tüntetünk fel.

Áruátvétel

    Megrendelő tételesen köteles átvenni a számlán szereplő termékeket, eltérés esetén azonnal köteles azt jelezni Szállító felé. Ennek elmulasztása esetén Szállító nem tudja figyelembe venni az esetleges reklamációt!

    Amennyiben futárszolgálattal vagy postai úton kapja meg az árut, úgy kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.