Vásárlási információk

Vásárlási információk

Általános

e-Mile WEBáruházunkban történő vásárlásra a Kereskedelmi Megállapodásés a mindenkor érvényes Általános Szerződéses Feltételek (ÁSZF)feltételei vonatkoznak.

Árak

A WEB-áruházban megjelenő árak (szabályos bejelentkezést követően!) a Kereskedelmi megállapodásunkban rögzített kedvezményeket már tartalmazó, mindenkor érvényes árak. 

Bejelentkezés nélkül(!) történő termék-keresés eredményeként látható árak a NEM-szerződött partnereink részére biztosított (Kp.-s)  árak.

Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a portálon, úgy az áru elküldése előtt egyeztetésre kerül sor telefonon vagy e-mailben. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek!

Megrendelés

A Megrendelő részéről elektronikus formában történik jelen WEBáruházon (vállalalati portálon) keresztül.

Amennyiben WEBáruházunk bármely ok miatt nem képes a rendelések fogadására, a megrendelést e-mailben, elektronikus feldolgozásra alkalmas (excel vagy elválasztott szöveges fájl) formátumban fogadjuk milekft@mile-kft.hu címen, ennek elérhetetlensége esetén faxon, a 06 1 431-9817 számon.

Megrendelések feladása a Mile Kft. (Szállító) WEBáruházán keresztül Szerződött Partnereink (Megrendelő) számára:

A megrendelés feladása előtt regisztrációra van szükség, melynek során a szállítási-, számlázási- és a belépési adatok pontos rögzítése megtörténik.
    A megrendelés, a Kosár-főmenüpontot használva (a kosár tartalmát és a szállítási címet utoljára átellenőrizve!) a Vásárlási és fizetési feltételek alatt az Elfogadom- kipipálását követően a Megrendelem-re történő kattintásra kerül elküldésre.

Fizetési feltételek

   Kereskedelmi megállapodásunkban rögzítettek ill. ÁSZFszerint.

Szállítási feltételek

   Kereskedelmi megállapodásunkban rögzítettek ill. ÁSZFszerint.

Kiszállítás

   Kereskedelmi megállapodásunkban rögzítettek ill. ÁSZFszerint.

Kedves Partnereink részére a díjmentes kiszállítás az egész ország területén igénybe vehető, amennyiben a számla végösszege meghaladja az ÁSZF 5. pontjában szereplő küszöbértéket.  Ezen értékhatár alatti rendelések esetén  szállítási díjat számolunk fel, melyet a számlán külön tüntetünk fel.

Hulladékkezelési díj

A 197/2014. (VIII. 1.) Kormányrendelet alapján egyes termékeink után hulladékkezelési díjat köteles megfizetni, melyet a számlán tüntetünk fel.

Áruátvétel

   Kereskedelmi megállapodásunkban rögzítettek ill. ÁSZFszerint.

Mile Kft. 2019. február 7.